Cala Consulting

Jürgen De Bock
historiek en visie

header_textile_weave_woven

 

Cala Consulting is gebouwd op meer dan 15 jaar operationele ervaring in kwaliteits- en proces en plant management.  Tijdens mijn loopbaan heb ik verschillende functies doorlopen zoals proces engineer, quality manager, plant manager en technology manager en dit in een internationale B2B omgeving.  Telkens met als objectief om maximaal toegevoegde waarde te realiseren voor onze klanten.

Naast mijn operationale functies ben ik ook jaren actief geweest op vlak van internationale normalisatie en standaardisatie.  Als lid van zowel ISO als CEN (Comité Europeén de Normalisation) stond ik mee aan de wieg van diverse normen op vlak van mechanische en duurzaamheidstesten.

Om mijn ervaring te kunnen delen met andere bedrijven heb ik in 2015 beslist om Cala Consulting op te richten.  Een onafhankelijk adviesbureau dat ondersteuning geeft rond alle mogelijke aspecten van  quality & process management.

Onze missie is het ondersteunen van bedrijven bij het verbeteren van hun processen en hun kwaliteitssysteem door het gebruik van gerenomeerde verbeteringssystemen die worden ingezet op maat van de klant.  Cala Consulting garandeert de realisatie van  toegevoegde waarde en streeft naar maximale klantentevredenheid